Uudistunut jälleenmyyjäverkostomme tarjoaa asiantuntevaa palvelua

Danfoss_Drives_tuoteperhe_738x415

Vaconin ja Danfossin yhdistyttyä Danfoss Drives liiketoimintayksiköksi, voimme tarjota teille entistä kattavamman taajuusmuuttajavalikoiman. Tuotteemme tehoalueella 0.18 kW – 5.3 MW sopivat kaikkiin moottoriteknologioihin. Parantaaksemme asiakaspalveluamme Suomessa, meillä on ilo kertoa teille muutoksista jälleenmyyjäverkostossamme.

Pääjakelijoinamme VACON®- ja VLT® –tuotteille Suomessa toimivat S.T.M Finland Oy ja SLO Oy.

- 20. tammikuuta 2016 Julkaisija Danfoss Drives

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme SLO Oy palvelee teitä 30 toimipisteessä ympäri Suomen, joten tuotteemme ovat aina teitä lähellä. SLO:n varastosta löydät useimmat VACON®-tuotteet. SLO:n kautta on saatavissa myös VLT®–tuotteet.

 

SLO_700x350 S.T.M Finland Oy toimittaa VACON®- ja VLT® –tuotteita laajalla tehoalueella suoraan varastosta. S.T.M:n toimipiste ja varasto sijaitsevat Espoossa. Monille tutut taajuusmuuttaja-asiantuntijat Timo Koskinen ja Markku Parpala vastaavat yhteydenottoihinne kaikkialta Suomesta.

 

S.T.M. Finland Oy Tervetuloa tutustumaan koko tuotevalikoimaamme ja palveluhenkiseen organisaatioomme Danfoss Drivesin osastolla B-441 Jyväskylän Sähkö, Tele, Valo ja AV-messuille 3.-5.2.2016.

 

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun