Sähkö, Tele, Valo ja AV 2018 -messut, sähköalan tärkein kohtaamispaikka

Sahkomessut12018 Danfoss Drivesin virtuaalimaailma herätti messuilla mielenkiintoa.

- 21. helmikuuta 2018 Julkaisija Danfoss Drives

Jyväskylän Sähkömessut järjestettiin 7.-9.2.2018 Jyväskylän Paviljongissa. Menestyksekkäät messut keräsivät yhteen sähköalan ammattilaiset ja tänä vuonna messuille osallistui yhteensä 14 147 sähköalan osaajaa ympäri Suomen ja myös ulkomaita myöten. Danfoss Drivesin ständillä oli kuhinaa kaikkina kolmena vilkkaana messupäivänä.

Danfoss Drivesin ständillä sai testata taajuusmuuttajan ohjaamista älylaitteella uuden VLT® Wireless Communication Panel LCP 103:n avulla. Kävijät saivat tutustua myös VACON® Live -ohjelman käyttöön, sekä Danfoss Drivesin virtuaalitodellisuuteen, joka keräsi paljon kiinnostunutta yleisöä ympärilleen. Danfoss Drivesin virtuaalitodellisuuden avulla voi esimerkiksi harjoitella taajuusmuuttajan huoltoa virtuaalisesti. Virtuaalitodellisuutta messuilla esitteli Technical Training Manager Ulf Backman, joka kertoo palautteen olleen erittäin positiivista.

-Virtuaalimaailmaa kehuttiin siistiksi tulevaisuuden jutuksi ja varsinkin opiskelijat olivat tästä innoissaan. Virtuaalimaailmamme on osa Danfossin digitalisaatiota ja nyt pystyimme testaamaan, miten ihmiset ottavat sen vastaan. Tästä on hyvä lähteä kehittämään virtuaalimaailmaa lisää ja ehkä kokeilla toisenlaisia tekniikoita, kuten AR:aa (Augmented Reality), Backman sanoo.

Kiitos kaikille ständillämme käynneille ja loistavalle messutiimille! 

 

 

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun