SPS-messut olivat menestys Danfoss Drivesille

SPS-2015_738x415 Euroopan johtavat sähköautomaatiomessut SPS IPC Drives järjestettiin 24.-26. marraskuuta Nürnbergissä Saksassa. Messut olivat ensimmäiset SPS-messut sen jälkeen kun Danfoss ja Vacon yhdistivät voimansa muodostaessaan uuden Danfoss Drivesin, yhden suurimmista yrityksistä taajuusmuuttajamarkkinoilla.

- 15. joulukuuta 2015 Julkaisija Danfoss Drives

SPS IPC Drives –messut oli ensimmäinen tapahtuma, jossa Danfoss Drives esitteli VACON®-tuotteet Danfoss-brändin alla ja molemmat VLT®- ja VACON®-tuotteet olivat esillä yhdessä. Monipuolisen tarjonnan joukosta nostettiin erityisesti esille VLT® Midi Drive – joustava, helposti viestivä ja helppokäyttöinen taajuusmuuttaja, jossa on juuri oikeat ominaisuudet moniin eri sovelluksiin. Ja VACON® 100 –tuoteperhe, joka on nyt saatavilla jopa tehoon 800 kW asti mukaan lukien 690 V jännite, sekä integroitu liikkeenohjain (Integrated Motion Controller) VLT AutomationDrive FC 302 -taajuusmuuttajaan.

14 näyttelyhallia olivat täyteen ahdetut 1666 näytteilleasettajasta, jotka olivat saapuneet monista eri maista ympäri maailmaa. Viimeisimmistä tuoteuutuuksista, trendeistä ja alan innovaatioista kiinnostuneita messukävijöitä oli kaikkiaan 64 386.

”Odotukset olivat korkealla ja olen ylpeä sanoessani, että messuosasto ja lehdistötilaisuus, joka pidettiin täydelle katsomolle, olivat menestys. Kaikki asiakkaamme olivat innostuneita Danfoss Drivesista ja tarjonnastamme. Ja asiantuntijatiimimme, jolla on yhteensä nelinumeroinen luku miestyövuosia takana taajuusmuuttajien parissa, osoittivat kuinka parempi huominen saavutetaan taajuusmuuttajilla, ” kertoo Heikki Hiltunen, Danfoss Drivesin myynnistä, markkinoinnista ja huoltotoiminnoista vastaava johtaja.

Kiitos vierailustanne messuosastollamme. Toivottavasti näemme uudestaan vuonna 2016.

 

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun