UEFA:n alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnaus pelataan Suomessa – Danfoss yksi pääsponsoreista

UEFA_2018 Danfoss on yksi UEFA:n alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnauksen pääsponsoreista, joten nyt kannattaa hyödyntää tilaisuus nähdä loistavaa jalkapalloa ja nauttia tunnelmasta Vaasassa ja Seinäjoella.

- 7. kesäkuuta 2018 Julkaisija Danfoss Drives

UEFA:n alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnaus pelataan 16. – 29.7.2018 Vaasassa ja Seinäjoella. Suomen – isäntämaan – lisäksi finaaliin osallistuvat joukkueet Englannista, Norjasta, Italiasta, Portugalista, Ranskasta, Turkista ja Ukrainasta. Danfoss on yksi tapahtuman pääsponsoreista.

”Kestävä kehitys on yksi EM-lopputurnauksen tärkeistä teemoista ja hyvin linjassa liiketoimintamme kanssa. Danfossin valmistamat taajuusmuuttajat parantavat energiatehokkuutta ja mahdollistavat vaihtoehtoisten energiaratkaisujen käytön. Haluamme olla mukana tukemassa nuoria lahjakkuuksia niin jalkapallossa kuin työelämässäkin. Näemme, että UEFA:n alle 19-vuotiaiden EM-lopputurnaus on merkittävä tapahtuma sekä Euroopassa että Vaasassa. Meille on luontevaa olla tukemassa tapahtumaa kaupungissa, jossa suuri osa Danfossin Suomen henkilöstöstä työskentelee luoden asiakkaillemme energiatehokkaita ratkaisuja sähköistyvään maailmaan”, sanoo Danfossin taajuusmuuttajaliiketoiminta-alueen strategisen markkinoinnin johtaja Janne Kaskinen.

Euroopan karsinta maailmanmestaruuskilpailuihin

Syksyn 2017 karsintakierroksen ja keväällä 2018 pelatun eliittikierroksen jälkeen kahdeksan joukkueen EM-lopputurnaus pelataan 16. - 29.7.2018 Vaasassa ja Seinäjoella. Turnaus on sinänsäkin jännittävä tapahtuma, mutta se toimii myös Euroopan karsintana Puolassa pelattaviin vuoden 2019 kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailuihin. Euroopanmestaruutta puolustaa tällä hetkellä Englanti, joka voitti Portugalin numeroin 2–1 Georgiassa viime vuonna pelatussa finaalissa.

Tapahtuman lähettiläinä toimivat Tim Sparv (suomalainen keskikenttäpelaaja, joka oli itse mukana FIFA:n alle 17-vuotiaiden maailmanmestaruuskisoissa vuonna 2003), Maija Saari (Suoman naisten maajoukkueen kapteeni, joka pelasi UEFA:n naisten EURO 2009 -turnauksessa) ja Ilari Äijälä (suomalainen puolustaja/laitahyökkääjä, joka edusti Suomea kaikissa ikäluokissa aina miesten maajoukkueeseen saakka).

Tämä ikoninen kisa on ollut monien tulevien tähtien ensimmäinen todellinen näytön paikka. Esimerkkinä voidaan mainita Englannin vuoden 1993 voittoisa joukkue, jossa pelasivat mm. Gary Neville, Sol Campbell ja Paul Scholes, jotka myöhemmin pelasivat reilusti yli 50 ottelua aikuisten maajoukkueessa.

Myös huomattava joukko muita pelaajia on loistanut joukkueensa menestyessä alle 18- ja alle 19-vuotiaiden turnauksissa ennen siirtymistään menestyksekkäälle uralle aikuisten peleissä, kuten Ranskan vuoden 1996 voitokkaan joukkueen Mikaël Silvestre, William Gallas, Thierry Henry ja David Trezeguet kaksi vuotta ennen kuin kaksi viimeksi mainittua olivat mukana maansa menestyessä FIFA:n maailmanmestaruuskisoissa. Italian trio Gianluigi Buffon, Francesco Totti ja Andrea Pirlo, Irlannin tasavallan ennätysmaalintekijä Robbie Keane ja Espanjan Fernando Torres, David Silva, Sergio Ramos ja Gerard Piqué olivat aivan omaa luokkaansa omissa alle 18-vuotiaiden ja alle 19-vuotiaiden finaaleissaan menneinä vuosina.

Pidä siis katseesi pallossa ja tule mukaan seuraamaan pelejä. Koskaanhan ei tiedä, alle 19-vuotiaiden voittopokaalin nostaja saattaa jonain päivänä nostaa maailmanmestaruuspokaalia – ja sinä näit hänet ensin, Suomessa!

 

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun