Voita VIP-liput kahdelle 16.7.2018 Vaasassa pelattavaan UEFA U19-poikien EM-lopputurnauksen avausotteluun Suomi – Italia

UEFA-kisa Osallistu arvontaan Danfoss Drivesin Facebook-sivulla (3.-5.7.) kommentoimalla veikkauksesi kisojen voittajamaasta. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

- 2. heinäkuuta 2018 Julkaisija Danfoss Drives

 

Osallistu arvontaan Danfoss Drivesin Facebook-sivulla (3.-5.7.) kommentoimalla veikkauksesi kisojen voittajamaasta. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonnan säännöt ja tietosuojakäytäntö

Arvonnan järjestäjä

Vacon Oy, jäljempänä "Vacon" Vacon Oy, Runsorintie 7, 65380 Vaasa Y-tunnus: 1519966-5 puh. 0201 2121. Vacon kuuluu Danfoss konserniin.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset, täysi-ikäiset henkilöt pois lukien Vaconin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 5.7.2018 klo 23.59 asti Suomen aikaa. Vacon ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot

Palkinnoksi arvotaan 2 x 2 kpl lippuja UEFA U19-poikien EM-lopputurnauksen avausotteluun Suomi - Italia 16.7.2018 Vaasassa. Yhden lipun arvo on 100 €, yhden palkinnon arvo yhteensä 200 €, kaikkien arvottavien palkintojen arvo on 400 €. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.
Palkintoon ei sisälly korvausta matkakustannuksista tai majoituksesta.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan Danfoss Drivesin Facebook-sivun arvontapäivityksessä määritellyllä tavalla. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Danfossilta. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 6.7.2018 klo 16.00 mennessä. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti yksityisviestillä Facebookissa. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Vacon ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Vaconilla on oikeus julkaista voittajan nimi kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot

Vacon sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Muuta

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, organisoima tai ylläpitämä. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta, Facebook ei suosittele eikä hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.
Vacon ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Rekisteriseloste

Vacon käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi.
Vaconin tietosuojakäytäntö on nähtävissä alla olevasta linkistä.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
Vacon Oy
Vaasassa 27.6.2018

 

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun