Tutustu uusiin kotisivuihimme!

Näppäimisto_com Danfossilla on uudet nettisivut. Löydät nettisivustolta yhtä monipuolisesti tuotetietoa, ohjeita ja materiaalia kuin vanhoilta sivuilta. Ja lisäksi paljon muuta.

- 14. syyskuuta 2015 Julkaisija Danfoss Drives

Selaa laajaa tuotevalikoimaamme

Sivusto tarjoaa paljon tietoa ja teknisiä yksityiskohtia taajuusmuuttajatuotteistamme. Pääset katsomaan myös Vaconin tuotteita.

Näe mitä tarjottavaa meillä on eri teollisuuden aloille

Toimimme monilla eri aloilla ja meillä on tarjolla hyvin monenlaisiin sovelluksiin erikoistuneita tuotteita ja palveluita. Sivustolla esitellään teollisuudenalat, joilla pääasiassa toimimme.

Etsi teknistä kirjallisuutta, piirustuksia ja ladattavia ohjelmistoja

Uusilla nettisivuilta pääset teknisen kirjallisuuden tietokantaan, josta löydät kaiken tyyppiset tekniset tuotedokumentit. Löydät sivustolta myös suunnitteluohjelmistot, tuotteiden piirustukset ja meriteollisuuden sertifikaatit.

Asiantuntevaa palvelua

Tarvitsetko apua käyttöönottoon tai taajuusmuuttajien ohjelmointiin? Tekninen tukemme auttaa sinua teknisissä kysymyksissä puhelimitse ja sähköpostitse. Tarjoamme myös huoltoa ja koulutusta. Löydät lisää tietoa nettisivuilta.

Konfiguroi VLT® taajuusmuutajia

Uudelta nettisivustolta löydät taajuusmuuttajan valintaohjelman, jolla voi konfiguroida täydellisesti käyttötarkoitukseesi sopivan taajuusmuuttajan.

Tee tai seuraa tilauksiasi 24/7

VLT verkkokaupassa voit tehdä tilauksia ympäri vuorokauden. Voit myös seurata tilauksiasi ja toimituksiasi.

Pysy ajan tasalla uutisista ja tuoteuutuuksista

Uutisosiosta löydät uusimmat uutiset, tapahtumat, linkit sosiaaliseen mediaan sekä sähköisen uutiskirjeemme tilauskaavakkeen.

 

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun