Uusi Danfoss Drives

Alan paras asiantuntemus ja intohimoinen asenne taajuusmuuttajiin yhdessä

DD_industry_giants_become_one_738x415b Taajuusmuuttajavalmistajat Danfoss ja Vacon ovat yhdistäneet voimansa. Yrityskauppa sai lopullisen sinettinsä 15.5.2015, kun Danfoss sai Vaconin omistukseensa ja Vaconin osakkeet poistettiin pörssistä. Uuden liiketoimintayksikön nimi on Danfoss Drives, ja se kuuluu Danfoss-konserniin.

- 23. syyskuuta 2015 Julkaisija Danfoss Drives

Uusi Danfoss Drives tarjoaa kilpailukykyisiä taajuusmuuttajia, servotaajuusmuuttajia ja pehmokäynnistimiä monilla eri toimialoilla. Danfoss Drivesin edustajia on kaikkialla maailmassa, ja tarvittaessa tukea on tarjolla asiakkaille missä tahansa. Tämän lisäksi paikallinen myyntiorganisaatio auttaa asiakkaita entiseen tapaan.

Danfossin ja Vaconin Suomen taajuusmuuttajien myyntiorganisaatiot on yhdistetty yhdeksi vahvaksi ja asiantuntevaksi tiimiksi, jotta voimme palvella asiakkaita ja yhteistyökumppaneita entistäkin paremmin. Suomen maajohtajaksi nimitettiin 1.5.2015 Jani Saarinen. Hän vastaa Danfoss Drivesin Suomen myynnistä, markkinoinnista ja huollosta. Jani Saarinen on työskennellyt Vaconilla 12 vuotta ja edellisessä asemassaan hän toimi Vaconilla Suomen myyntijohtajana.

Danfoss VLT® ja VACON®-tuotemerkit ja -valikoimat ovat saatavilla kuten ennenkin. Taajuusmuuttajien hankinta-asioissa ja tukipyynnöissä pyydämme olemaan yhteydessä siihen kontaktiin tai kanavaan, jota olette ennenkin käyttäneet. Jos olette uusi asiakas, pyydämme ottamaan yhteyttä jälleenmyyjään. Löydätte jälleenmyyjien yhteystiedot alla olevasta linkistä.

Jos teillä on kysyttävää, voitte ottaa yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun