Uudistunut Danfoss asiakaspalvelu – entistä helpompaa ja sujuvampaa

Image_CSC_Danfoss_FI Etsimme jatkuvasti tapoja tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Tämä päämäärä mielessämme olemme tehneet yhteydenoton asiakaspalveluumme entistä helpommaksi.

- 18. syyskuuta 2017 Julkaisija Danfoss

Jatkossa tavoitat asiakaspalvelumme ja teknisen tuen entistä helpommin. Saat meihin yhteyden yhdestä ja samasta sähköpostiosoitteesta - olipa kyseessä mikä tahansa Danfoss-tuote.

Yksi yhteinen sähköpostiosoite
Tiistaista 26.9.2017 alkaen tavoitat sähköpostiosoitteesta asiakaspalvelu.fi@danfoss.com sekä asiakaspalvelun että teknisen tuen.

Sähköposteihisi vastaavat samat tutut asiakaspalvelun ammattilaiset ja teknisen tuen asiantuntijat, joiden kanssa asioit jo tänään, mutta yhteydenotto on entistä sujuvampaa ja palvelumme vieläkin tehokkaampaa.

 

Coolselector®2 - Selkeä ohjelma kylmäkomponenttien valintaan

Coolselector®2 on markkinoiden selkein ammattilaisille suunnattu työkalu, jolla kaikkien kaupallisten kylmäjärjestelmien ja teollisen kylmän projektien suunnittelu käy kädenkäänteessä. Ainutlaatuinen työkalu yksinkertaistaa hankalatkin projektit. Ohjelmisto on aina käytettävissä, sillä se toimii sekä online että offline.

Haluatko tietää lisää?

Kiinnostaako asia sinua ja haluat tietää aiheesta lisää? Lähetä meille sähköpostia ja otamme sinuun yhteyttä.

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun